Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Beginnersworkshop Ableton

woensdag, oktober 19, 2022 | 18:00 - 19:30

Wil je kennismaken of aan de slag met Ableton Live maar weet je niet waar je moet beginnen? Volg dan deze beginnersworkshop gegeven door Ché van Workum.

Naast een introductie, krijg je tijdens deze workshop ook enkele handige ‘shortcuts’ uitgelegd zodat je makkelijker je weg kunt vinden in dit toffe programma.

Ableton Live is een softwareprogramma geschikt voor muziekproductie. Het biedt de mogelijkheid om vanuit huis muziek te produceren, componeren en arrangeren. Albleton kan je helpen om snel je idee op ‘papier’ te krijgen en om een workflow te maken die je helpen het idee relatief snel uit te werken.

Wil je hierbij zijn? Meld je hier GRATIS aan.

Over Ché:
Ché van Workum is al meer dan twee decennia DJ en producer. Na het ontdekken van Ableton Live in 2006 (destijds versie 5, nu legt hij ons versie 11 uit), besloot hij professioneel aan de slag te gaan in de muziekindustrie. Sinds 2007 runt Ché de Soundkings studio en organiseert hij evenementen door heel Rotterdam en Nederland. September 2009 was de start van zijn duo live-act Klankarbeit, powered by Ableton Live. Zijn nieuwste E.P., uitgebracht in maart 2022 is ondersteund door vele grote artiesten zoals Reinier Zonneveld, Michel De Hey en Maceo Plex. Ché is ook verantwoordelijk voor het ondersteunen en ontwikkelen van artiesten, door hen te leren over de industrie en het produceren van hun muziek met behulp van Ableton Live. Als Ableton gecertificeerd trainer kan Ché je alle ins en outs van Ableton Live 11 vertellen.

 

Details

Date:
woensdag, oktober 19, 2022
Time:
18:00 - 19:30
Event Categories:
,

Venue

Centrale Bibliotheek
Spui 68
Den Haag, 2511 BT
+ Google Map