Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Music Rights On Tour

maandag, 9 oktober, 2023 | 20:00 - 22:00

Professionals van SENA, NORMA en BumaStemra leggen je alles uit over welke rechten jij hebt als muzikant en hoe je daar geld mee kan verdienen.

Ben je muzikant, tekstschrijver, producent of componist en wil je alles weten over je rechten? Voor veel muzikanten blijft muziek en recht een moeilijk op te lossen puzzel. Moet de hele band zich aansluiten bij Buma/Stemra? Krijg je voor live optredens ook geld van Sena? En wanneer is het handig om lid te worden van NORMA? Op al deze vragen en meer krijg je een antwoord tijdens deze Music Rights on Tour in the Grey Space in the Middle.

En het is niet alleen zenden: al je vragen over muziek en recht kun je stellen. Na de sessie is de bar nog even open en kun je met de hosts en andere deelnemers eventueel kennismaken en napraten.

Het panel bestaat o.a. uit Martijn Crama (artiestenmanager en schrijver van ‘Basisbagage’)  host het panel waarin Sena, Buma/Sterma en Norma vertegenwoordigd zijn. Tim van der Zalm, manager van onder andere Di-rect, Wodan Boys en Emil Landman en Emile zelf, is er ook bij. Samen runnen ze het label: Labeltje Labeltje.

Martijn Crama is meer dan 10 jaar werkzaam als artiestenmanager. In 2018 bracht hij ‘Basisbagage’ uit: een boek voor ambitieuze muzikanten dat helpt bij het maken van (strategische) keuzes. Martijn is ‘dankzij’ Corona een YouTube channel gestart met uitlegvideo’s om de muziekbusiness wat transparanter en begrijpelijker te maken. Ook zie je hem als host bij panels en doceert hij op de popafdelingen van conservatoria (ArtEZ, Codarts).

Claim jouw gratis plek hier.
Datum: 9 oktober 2023
Duur: 2 uur
Tijd: 20:00 – 22:00
Kosten: gratis
Locatie: Grey Space Kelder
Voor wie: muzikant, producent, uitgever, auteur
Maximaal aantal deelnemers: 50
Taal: Nederlands

Gegevens

Datum:
maandag, 9 oktober, 2023
Tijd:
20:00 - 22:00
Evenement Categorie:
Site:
https://www.eventbrite.nl/e/tickets-haagse-popweek-2023-music-rights-on-tour-712954986557?aff=efbeventtix

Locatie

The Grey Space in the Middle
Paviljoensgracht 20 2512 BP + Google Maps

Wat is de beste Haagse videoclip van het
afgelopen jaar?