Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop Ableton

woensdag, 11 oktober, 2023 | 20:00 - 23:00

Workshop Ableton voor muzikanten van elk niveau over muziekproductie en live electronics implementatie

Ben je een gepassioneerde muzikant die altijd al heeft willen experimenteren met elektronische muziekproductie? Of ben je benieuwd hoe je elektronische producties kan implementeren in je live optredens? Grijp dan nu je kans! De introductieworkshop wordt geleid door de gecertificeerde Ableton trainer Ché van Workum.

Wat je moet meenemen? 
-Je eigen laptop
-Koptelefoon
-Een gedownloade (trial) versie van Ableton software. Deze kun je hier downloaden.
Deze workshop is bedoeld voor muzikanten van alle niveaus die geïnteresseerd zijn die de de potentie van Ableton willen ontdekken. Of je nu een gitarist, zanger, toetsenist of drummer bent, deze workshop biedt waardevolle inzichten die je kunnen helpen je muzikale prestaties naar een hoger niveau te tillen.
Mis deze unieke kans niet om je muzikale creativiteit te verkennen en te versterken met de krachtige mogelijkheden van Ableton. Claim jouw gratis ticket hier.

Tijd: 20:00 – 23:00
Datum: 11 oktober
Kosten: gratis
Locatie: Musicon
Voor wie: muzikanten van alle niveaus
Taal: Nederlands
Maximaal aantal deelnemers: 15
Workshopleider: Ché van Workum
Meenemen: eigen laptop met ableton (trial of volledig) en hoofdtelefoon

Over de trainer Ché van Workum
Sinds 2007 runt Ché de Soundkings studio in Rotterdam en organiseert hij clubevenementen door de hele stad en Nederland. Zijn Klankarbeit-project, aangedreven door Ableton Live, bestaat bijna 15 jaar en deze zomer verschijnt er weer een EP op Fluid Funk Records. Door de jaren heen werden zijn platen ondersteund en gedraaid door artiesten als Reinier Zonneveld, Richie Hawtin, Michel De Hey en vele anderen. Ché is ook verantwoordelijk voor het ondersteunen en ontwikkelen van house en techno artiesten, door ze te leren over de industrie en het produceren van hun muziek met behulp van Ableton Live. Als Ableton Certified Trainer kan Ché je alles vertellen over de ins en outs van Ableton Live 11 en de onlangs gelanceerde iPhone-app Ableton Note.

Gegevens

Datum:
woensdag, 11 oktober, 2023
Tijd:
20:00 - 23:00
Evenement Categorie:
Site:
https://www.eventbrite.nl/e/tickets-haagse-popweek-2023-workshop-ableton-712869390537?aff=efbeventtix

Locatie

Musicon
Soestdijksekade 345 2574 AL + Google Maps

Wat is de beste Haagse videoclip van het
afgelopen jaar?