Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Karsu in het Paard

zaterdag, oktober 15, 2022 | 20:30 - 22:30

Karsu

Zangeres en pianiste Karsu heeft met haar unieke blend van pop, jazz en Turkse muziek over de hele wereld opgetreden, stond drie keer in de befaamde Carnegie Hall in New York en speelde twee keer op het North Sea Jazz Festival. Na het uitbrengen van verschillende debuutalbums, waar ze overigens in 2016 een Edison in ontvangst voor mocht nemen, tourde Karsu in vele landen en is haar ster reizende in Turkije, waar haar concerten steevast uitverkocht zijn.

Eind 2019 kwam het gelijkmatige album ‘Karsu’ uit; een album met wederom zelfgeschreven Engels – en Turkstalige teksten. Hiermee deed Karsu haar eerste echte clubtour door Nederland. Ook volgde onder meer een uitgebreide tour in Turkije. Er stond een wereldtour op het programma, maar helaas gooide COVID-19 roet in het eten. Ze heeft echter niet stilgezeten.

Dat Karsu van alle markten thuis is, laat wel blijken. Zo heeft ze begin 2021 een maandelijkse foodcolumn in Chantal Janzen’s magazine &C. Haar nieuwe single ‘Sonunda’ kwam binnen op nummer 1 in de Turkse charts en op 9 augustus 2021 startte haar eigen kookprogramma ‘Karsu’s Turkse Keuken’ op 24Kitchen. Ook was Karsu te zien in het programma ‘Beste Zangers’ op NPO1. Haar talent, diversiteit en spontane persoonlijkheid werden breed omarmd door de Nederlandse kijkers. Ook haar carrière in Turkije groeit en groeit; ze kreeg haar eigen muzikale talkshow, dat ze maakte voor de Turkse Netflix BluTV en doet uitverkochte shows. Maak je klaar voor een aanstekelijke muzikale show die keer op keer haar fans verrast!

Dit concert is in samenwerking met ProJazz.

Entree: (Kaarten)

Details

Date:
zaterdag, oktober 15, 2022
Time:
20:30 - 22:30
Event Category:

Venue

Paard
Prinsegracht 12
Den Haag, 2512 GA
+ Google Map