Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Radarcafé: Røyking + CHATTERMAG + BERTHAJU (Haagse Popweek)

vrijdag, 6 oktober, 2023 | 20:00 - 23:30

Røyking

Punk energie en scherpe lyrics verstopt in een zoet jasje. Uptempo beats met harmonische zang en gitaar, R∅yking laat je los gaan en tegelijk afvragen wat de føk ze allemaal aan het schreeuwen zijn. Het is Kinderen voor Kinderen… maar dan niet voor kinderen. Løgisch tøch?

CHATTERMAG

“Pick up the phone Becky! De nieuwe punkrockband Chattermag’s lead singer/songwriter Kate is gek op normies, wil haar haar niet knippen en vecht als een jongen zoals een meisje dat kan. Haar kamer is een puinhoop, maar de band maakt de coolste liedjes van haar alledaagse ervaringen. Kate, Johan, Mira, Oliver, Jana, Roan en Ray zien je op het feest. – it could be bomb for the minute.”

BERTHAJU

BERTHAJU is een opkomende Indie Pop Rock artiest gevestigd in Rotterdam, die haar paarse nagels mengt met levendige en trillende gitaarlagen. Al drie jaar lang neemt BERTHAJU het heft in eigen handen door haar eigen melodieuze en energieke nummers te schrijven, produceren en uit te brengen. BERTHAJU’s specialiteit zijn melodieën die je brein binnensluipen als een hunkering naar je favoriete eten.

Door het jaar te beginnen met haar nieuwe alternatieve dansmuziekduo “nullzwei”, waarvan een single meer dan 10 dagen op nummer 1 stond in de Global Viral Chart, gaat BERTHAJU het podium op met haar eigen band.

De ervaring van een liveshow van BERTHAJU is alsof je je beste vriendin het podium ziet rocken met scherpe choreografieën en een liefdevolle energie die je deel laten uitmaken van een springende menigte. Samen met haar band weet ze het publiek te boeien door geproduceerde soundscapes te mengen in het optreden.

Gegevens

Datum:
vrijdag, 6 oktober, 2023
Tijd:
20:00 - 23:30
Evenement Categorie:
Site:
https://www.facebook.com/events/2628914400599186

Locatie

Popradar
Burgemeester Hovylaan 12 2552 AW + Google Maps

Wat is de beste Haagse videoclip van het
afgelopen jaar?