Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Special Preview: Baardvader + Ditch + Desert Colossus in het Paard

donderdag, oktober 13, 2022 | 20:00 - 23:00

Baardvader brengt op 13 oktober een avond vol stonerrock. Samen met DiTCH en Desert Colossus betreden ze de bühne om hun moker harde shows te presenteren en het genre te vieren samen met haar liefhebbers. Drie knaller-kwaliteit bands van Haagse Bodem in PAARD. Kom alsjeblieft op sandalen, zodat je niet van je sokken geblazen wordt.

Baardvader

Baardvader is een fuzzrock trio geïnspireerd door bands uit de jaren 70 en 90 gemixt met stoner invloeden. Een bekend maar uniek geluid gepresenteerd in een nieuwe jas. Baardvader keert terug naar de essentie van rock door nieuwe energie in het genre te injecteren. Gedurende de pandemie heeft de band hun tweede album ‘Foolish Fires’ gemaakt, die uitkomt op 1 oktober.

DiTCH

“DiTCH is Haags en DiTCH is stoner. Deze band rondom (ex-)leden van Karma Electric Band, Stream Of Passion, Pilgrimage, Purple Rainbow en Man Made Madness behoort tot één van de allerbeste bands in de stoner scene van Nederland. Met meer dan 2 miljoen streams op het nummer One Way Trip To The Sun is DiTCH een band met internationale allure.

Desert Colossus

Regelrecht uit de Nederlandse Laaglanden vindt je Desert Colossus. Een vierkoppige energieke heavy stonerrock band die met hun geluid jou doen schudden. Voor liefhebbers van Fu Manchu, Red Fang & Truckfighters.

Details

Date:
donderdag, oktober 13, 2022
Time:
20:00 - 23:00
Event Category:

Venue

Paard
Prinsegracht 12
Den Haag, 2512 GA
+ Google Map