Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Synergy Sessions met Yaëll Campbell in de Gekke Geit

woensdag, oktober 19, 2022 | 20:30 - 23:00

Synergy Sessions: sessies om de grenzen van de Haagse improvisatiescene te verleggen.

Het Koorenhuis, ProJazz en het Koninklijk Conservatorium komen samen om een nieuw format te brengen, waarbij artiesten uit verschillende disciplines en kunstvormen welkom zijn om te verbreden hoe geïmproviseerde creaties eruit kunnen zien en klinken.

Iedereen uit elke kunstdiscipline en ervaring is uitgenodigd om mee te doen!
We openen de avond op het podium met de fantastische MC Yäell Campbell en een duo van het Koninklijk Conservatorium in de Gekke Geit, gevolgd door een sessie, waar we iedereen welkom heten die wil spelen, zingen of rappen op vlotte beats.

Yaëll Campbell is een jonge artiest wiens muziek niet onder één genre valt in te delen. Hiphop, spoken word, akoestische gitaarliedjes, house tunes, rap… het komt allemaal voorbij. Hij begon al op jonge leeftijd met muziek en leerde veel tijdens workshops van grote artiesten als onder andere Akwasi, Shirma Rouse en Trijntje Oosterhuis. Zijn eerste liedje schreef hij op zijn dertiende, samen met Alain Clark. Hij nam deel aan de finale van Talent Event in het Paard in 2016 en hij trad op tijdens evenementen in Brussel (BE), Keulen (DE) en San Francisco (VS). Hoe gevarieerd de liedjes van Yaëll ook zijn, zijn stem en persoonlijke teksten zorgen voor een geluid dat je van mijlenver herkent: hij houdt het dicht bij zichzelf.

Synergy Sessions x Yäell Campbell | 19 oktober
20:30 Show
21:15 Einde show & korte pauze
21:30 Jam sessie

Entree: Gratis

Details

Date:
woensdag, oktober 19, 2022
Time:
20:30 - 23:00
Event Category:

Venue

De Gekke Geit
Lutherse Burgwal 5
Den Haag, 2512 CB
+ Google Map