Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Villagers (Acoustic) in het Paard

woensdag, oktober 19, 2022 | 20:30 - 22:30

Villagers (Acoustic)

19 oktober komt Villagers naar PAARD! Vluchten uit de werkelijkheid is op z’n tijd een bijna noodzakelijke bezigheid. Conor O’Brien biedt je zo’n vluchtkans op het vijfde studioalbum van Villagers. Fever Dreams werkt zoals alle beste platen – het wordt een vervoersmiddel; het pikt je op van waar je bent en zet je ergens anders neer.

        “Ik had de drang om iets te schrijven dat net zo genereus was voor de luisteraar als voor mezelf”, zegt hij. “Ik wilde mensen aan het lachen maken, maar ook een ruimte creëren om in te reflecteren. Ik wilde nuance, warmte en intellectuele nieuwsgierigheid, allemaal verpakt in een soort agnostische devotionele stoofpot. Soms kunnen de meest uitzinnige toestanden de meest extatische, euforische en escapistische dromen voortbrengen.”

Het zijn liedjes met de vreemde versmolten vormen en de magische ambivalentie van dromen. We zijn allemaal zulke begaafde verhalenvertellers als we dromen: onophoudelijk en zonder inspanning presenteren de scènes zich, de perfecte dialoog ontrolt zich, een samenhangende droomlogica houdt stand, en het levert de mooiste beelden op, of de meest angstaanjagende bewegingen van fantasie.

Entree: 28 euro (Kaarten)

Details

Date:
woensdag, oktober 19, 2022
Time:
20:30 - 22:30
Event Category:

Venue

Paard
Prinsegracht 12
Den Haag, 2512 GA
+ Google Map