Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop: Recenseren door 3voor12 Den Haag

woensdag, 11 oktober, 2023 | 18:00 - 20:00

Als fervent concertbezoeker zal je vast weleens na een concert een recensie ervan hebben opgezocht. Om nog even na te genieten, of om te kijken of de recensent het concert net zo heeft beleefd als jij. En wat is het soms leuk om het hartgrondig met die persoon oneens te zijn. Sterker nog, jij zou misschien een veel betere recensie kunnen schrijven. Die kans krijg je met de workshop recenseren, georganiseerd door 3voor12 Den Haag.

Tijdens deze workshop leggen redacteuren van het Haagse muziekplatform uit waar zij tijdens concerten op letten en hoe ze dat opschrijven. We pakken er ook wat recensies bij die eerder op de site verschenen en bespreken wat er beter kan. Natuurlijk pakken we ook zelf pen en papier erbij.

Als klap op de vuurpijl brengen we het geleerde meteen in de praktijk. Deelnemers aan de workshop mogen namelijk diezelfde avond nog naar het concert van Pineapple Kid, of een dag later naar Sky Feliz, in PAARD om daar een recensie van te schrijven. Van elk van deze concerten wordt vervolgens een van de recensies gepubliceerd op de website. Dus met een beetje geluk ben je na afloop van de workshop een gepubliceerd journalist.

De workshop recenseren vindt op woensdag 11 oktober om 18.00 uur plaats in de Blauwe Kamer, boven de Hoender en Hop. Er is plek voor maximaal acht deelnemers. Vier daarvan gaan naar Pineapple Kid, de andere vier naar Sky Feliz. Geef je dus snel op!

Reserveren kan via de volgende link:
https://www.eventbrite.nl/e/tickets-workshop-recenseren-door-3voor12-den-haag-728298679957?aff=oddtdtcreator

Als je erbij bent, vragen wij je per mail om jouw voorkeur door te geven, waarbij we niet kunnen garanderen dat dit ‘m gaat worden. Zorg er in ieder geval voor dat je naar het concert kan.

Gegevens

Datum:
woensdag, 11 oktober, 2023
Tijd:
18:00 - 20:00
Evenement Categorie:
Site:
https://www.eventbrite.nl/e/tickets-workshop-recenseren-door-3voor12-den-haag-728298679957?aff=oddtdtcreator

Locatie

De Blauwe Kamer
Grote Markt 25
The Hague, 2511 BG NL
+ Google Maps

Organisator

3voor12 Den Haag

Wat is de beste Haagse videoclip van het
afgelopen jaar?