Info

Tijdens de Haagse Popweek draait alles om de Haagse (pop)muziek én de Haagse muzikant. Er worden interessante workshops, talk, demo-panels en kennissessies georganiseerd met muziekprofessionals uit het hele land, die muzikanten kunnen helpen hun muzikale carrière naar een hoger niveau te tillen. De Haagse Popweek helpt talenten in hun ontwikkeling en zet ze in de spotlight. En het is niet alleen zenden, juist niet! Er kunnen vragen worden gesteld, er is ruimte om met de professionals uit allerlei hoeken in gesprek te gaan en om in contact te komen met andere muzikanten.

 

Uiteraard is de Haagse Popweek niet alleen leren en ontwikkelen maar ook heel veel talent laten zien én vooral horen. Door heel de stad op verschillende locaties zijn er verschillende optredens van talentvolle en toffe Haagse acts. Kortom, voor iedereen die iets met muziek te maken heeft, is dit dé gelegenheid om te leren, te netwerken en uiteraard te genieten van alles wat Den Haag te bieden heeft op muzikaal vlak.

De Haagse Popweek is een initiatief dat wordt georganiseerd door Popradar Den Haag in samenwerking met diverse Haagse partijen uit de muzieksector:

popprijzen

Dit jaar is dé Haagse Popprijs gewonnen door Prins S. en De Geit. De publieksprijzen zijn gegaan naar Niko voor beste Haagse Release, Flaire met Ik Voel Me Zo Kut voor beste Haagse Videoclip, Vijf Vier voor beste Haagse Initiatief en Heath scoorde de Music Support Award.

In 2022 is de Haagse Popprijs gewonnen door Goldband en heeft Litt Events de prijs gekregen voor beste Haagse Initiatief. De Music Support Award is gegaan naar Prins S. en de Geit en de beste Haagse Videoclip naar de Kraaien met Gallemiezen. Tot slot heeft Kevv de award voor de beste Haagse Release gescoord.

Vorige edities

Team

TIJS

PRODUCTIE & PROGRAMMA

SIMONA

MARKETING & PERS

KEVIN

PROGRAMMA & MARKETING

KATE

CONTENT CREATIE & FOTOGRAFIE/VIDEO

LOIS

WEB DESIGN & VISUAL DESIGN

Contact

Burgemeester Hovylaan 12
2552 AW Den Haag

Postbus 53400
2505 AK Den Haag

088-0241400
haagsepopweek@popradar.nl

 

 

Wil je ook iets organiseren tijdens de Haagse Popweek? Of wil je even sparren over programma en deelname? Neem dan contact met ons op.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.